Jdi na obsah Jdi na menu

Zlatý Ámos - regionální kolo

Míša Brzák, Anička Horáková a Tomáš Čivrný (v mém doprovodu) se zúčastnili regionálního kola Zlatý Ámos, které se konalo na zámku Berchtold u Říčan, a do kterého jste mě nominovali.

Bohužel nemohly jet všechny děti. Pravidla povolovala jen 3. Celá třída se ovšem zapojila do přípravy materiálů.

Všichni jsme byli ráno před odjezdem dost nervózní a zároveň jsme se těšili, co nás čeká. Společně jsme si dodávali odvahu a věřili jsme, že uspějeme.

Děti byly úúúúžasné. Předvedly opravdu profesionální prezentaci s výbornými hereckými výkony. Porota byla příjemná a zdálo se nám, že jsme ji opravdu překvapili. Neuvěřitelná byla i pohotovost dětí u pohovoru s porotou. Otázky porotců nikoho nevyvedly z míry. Děti odpovídaly bezprostředně, nebály se. Všichni byli otevření, přirození a milí. Tomáš (můj bývalý žák, nyní deváťák) v roli školníka byl Míšovi a Aničce určitě morální oporou a naše vystoupení svým hereckým umem korunoval. Zaujal tím i porotu. Společně jsme dávali dva rozhovory do rádií Domino a Český rozhlas.

Všichni, kdo se podíleli na přípravě mají můj dík a obdiv. Byla to pro nás výborná zkušenost a příjemný den korunovaný naším jednoznačným vítězstvím.

Je škoda, že všichni nemohli být přítomni naší generální zkoušky, na kterou jsme rodiče i děti zvali, aby viděli, jak skvěle se umí prezentovat žáci 4. ročníku. Za tímto dnem bylo schováno opravdu hodně společné práce.

Podívejte se na fotky, jak jim svítí oči.

Děkuji a těším se na setkání. L.G.

http://ulozto.cz/xycBA1T/mov005-mod  -toto je odkaz, který vytvořil Tomáš Čivrný a je tam uložená prezentace z regionálního kola

http://www.rozhlas.cz/strednicechy/aktualne/_zprava/nejoblibenejsi-ucitel-strednich-cech-je-z-podebrad--1013251

http://wp.wpublisher.cz/malenoviny/index.php?ID=5340

 www.zlatyamos.cz

 www.cesky-rozhlas-region.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Zlatý Ámos - regionální kolo

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář