Jdi na obsah Jdi na menu

Semifinále na ministerstvu

9. 3. 2012

8.3. jsem se zúčastnila semifinále Zlatého Ámose a musím bohužel konstatovat, jak už všichni ví, že porota vybrala 6 lepších (řekla bych spíše typově jiných) kandidátů.

Tady už bohužel nerozhodovala pedagogická práce, soudržnost kolektivu, ani to, že se na přípravě podíleli opravdu všichni, jak děti, tak naši fanoušci. Nerozhodovalo ani nadšení dětí. Nerozhodovala ani již čtyřletá myšlenka prima party, která vede od 1. třídy  .........přes regionální kolo až do tohoto semifinále a mysleli jsme si, že tato dlouhodobá výborná práce, spolupráce, nadšení a partička nás dovede až do finále. Bohužel nám nedošlo, že v pedagogické anketě půjde o něco jiného. Neodhadli jsme, co bude v tomto kole podstatné k možnému postupu.

S dětmi jsme se na toto kolo pečlivě připravovali, jak je naším zvykem při všech akcích a možná i proto nás náš "nepostup" hodně mrzel. Poprvé se mi opravdu nechtělo do školy, protože jsem nechtěla vidět zklamané obličeje prima-party a nakonec všech ostatních, kteří nám fandili a pomáhali s přípravou. Neskutečně mě to "vzalo". Možná toto známé" tlačení na pilu" nakonec rozhodlo!!!

Nicméně moji čtvrťáci byli skvělí. Měla jsem ve škole několik upřímných překvapení, za které moc děkuji.

O všem jsme si popovídali a řekli jsme si, že je to jen anketa, že do naší třídy nikdo z poroty nevidí a neví, že jsme opravdu skvělí.  Porota rozhodla takto a určitě to neměla jednoduché.

My budeme dál parta správných kamarádů a ..... kdo má titul Středočeského Ámose?....No přece my !!! Tak nebuďte smutní, teď už víte, jak na to, máte zkušenosti a tušíte, co porota v jednotlivých kolech očekává, takže Vaše další paní učitelka, kterou třeba nominujete Vás možná dovede až do finále!

Všem, kteří nám pomáhali, fandili a určitě ještě budou fandit, děkuji! L.G.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Semifinále na ministerstvu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lenka - pozdrav

19. 3. 2012 14:42

Míšo a Eliško, děkuji Vám za komentář.
Míšovi přeji brzké uzdravení, už se na tebe těšíme. Dnes jsme vyráběli kočky z tapetového lepidla. Jedna tady čeká na tebe.

Michal Brzák - Semifinále

19. 3. 2012 11:17

Naši paní učitelku máme moc rádi a proto nás nepostup do finále Zlatého Ámose nemrzí. Jsme rádi že se paní učitelka stala středočeskou Ámoskou a to nám úplně stačí. Naše paní učitelka je pro nás prostě nejlepší. Míša

ELIŠKA - ZLATÝ ÁMOS

13. 3. 2012 17:13

Naše paní učitelka Lenka nepostoupila do semifinále ale to nevadí musíme se pyšnit protože je středočeskou ámoskou.A děkuji kdo nám fandi.ELIŠKA